25. výročí DCHB
Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Pozvánka na besedu

Rodičovské centrum Sluníčko Vás zve na besedu na téma: "Jak mluvit s dětmi o sexu, manželství a rodičovství", která se koná v sobotu 21.10.2017 v 16.00 hodin na Orlovně v Dolních Bojanovicích. Více informací v přiložené pozvánce.

Oblastní charita Hodonín vypisuje výběrové řízení

Oblastní charita Hodonín vypisuje výběrové řízení na obsazení pracovních pozic: Sociální pracovník - vedoucí pro služby Nízkoprahové denní centrum  a  Noclehárna pro lidi bez přístřeší HodonínSociální pracovník – vedoucí pro Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Hodonin. Více informací v sekci práce pod tímto odkazem.

Koncert Javory a Javory Beat byl zrušen!!!

!!! Koncert Javory a Javory Beat byl zrušen !!!  Peníze za vstupné Vám budou po prokázání platné vstupenky vráceny na Správě Oblastní charity Hodonín.

Burza dětského oblečení v Dolních Bojanovicích

Rodičovské centrum Sluníčko Dolní Bojanovice Vás zve na Burzu dětského oblečení!

Více informací

Příjmový formulář ke stažení

Poselství papeže Františka k Světovému dni nemocných

Víra a láska: Také my jsme povinni položit život za své bratry je tématem letošního Světového dne nemocných, který si katolická církev připomíná 11. února, v den liturgické památky Panny Marie lurdské. Text najdete na webu České biskupské konference.

„Hluboká česko-německá spolupráce" obětem povodní pokračuje

Tobias Nölke, vyslanec Charity Německo, zavítal koncem listopadu do České republiky, aby se přesvědčil, jak probíhá pomoc obětem letošních povodní, na kterou Němci štědře připspěli. Rozhovor v německém jazyce, který pan Nölke poskytl stanici Radio Prag, naleznete zde.

Prezident Diecézní charity Brno slaví jubileum. Gratulujeme!

Prezident Diecézní charity Brno a děkan hodonínský Mons. Josef Zouhar oslavil životní jubileum sedmdesátin. Z poveření biskupa brněnského působí jako duchovní správce naší Charity  již 11 let. Srdečně gratulujeme!

Sledujte on-line: Příběhy, které svět nevidí

Foto: ČTPoslední dva díly nedělního odpoledního pořadu věnovala Česká televize střediskům Charity. Bývalé prostituky, klientky projektu Magdala, vystupují v dílu ze Znojemska. Na druhý konec země, do Chebu, se pak štáb vydal zaznamenat vzpomínky, chyby, ale i budoucí plány a naději lidí bez domova.

Doteky víry na Radiožurnálu s Dianou Kosinovou

Rozhovor s tiskovou mluvčí Diecézní charity Brno Dianou Tuyet Lan Kosinovou v pořadu Doteky víry na Radiožurnálu o kariéře, životní cestě nebo studiu filozofie a estetiky.

Dvacet minut Radiožurnálu s ředitelem Charity ČR

Bezdomovectvím je u nás ohroženo na sto tisíc lidí. Ministerstvo práce a sociálních věci představilo poprvé koncepci prevence a řešení této problematiky. Jak se k ní staví Charita ČR? A jak se člověk dostane "na ulici" a proč je tak těžké vrátit se zpět do běžného života? Na to odpovídal ředitel Charity ČR Lukáš Curylo. Přehrajte si záznam rozhovoru.