Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

!!! KONCERT JAVORY BEAT ZRUŠEN !!!

Bohužel Vám musíme oznámit, že koncert musí být z důvodu nemoci zrušen. Peníze za vstupenky si můžete vyzvednout na prodejních místech. Omlouváme se za případné komplikace. Děkujeme!

Oblastní charita Hodonín vypisuje výběrové řízení

Oblastní charita Hodonín vypisuje výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: Sociální pracovník a vedoucí pro Charitní pečovatelskou službu Ždánice; vedoucí Charitní poradny Bučovice a Slavkov u Brna; Sociální pracovník Charitní poradny Bučovice a Slavkov u Brna. Více informací naleznete v sekci práce pod tímto odkazem.

Benefiční koncert Javory a Javory beat pro Oblastní charitu Hodonín

Oblastní charita Hodonín Vás co nejsrdečněji zve na benefiční koncert Javory a Javory beat, který se uskuteční 23. června v 17.00 v chrámu sv. Vavřince v Hodoníně.
Předprodej vstupenek je v sídle Oblastní charity Hodonín, Wilsonova 4242/7, Hodonín nebo na našich pobočkách v Ratíškovicích, Mutěnicích, Dolních Bojanovicích, Šardicích a ve Ždánicích. Případně na telefonu 736 529 293. Vstupné v předprodeji 250 Kč, na místě 300 Kč.

Dětské odpoledne k oslavě 25. výročí založení Oblastní charity Hodonín

Oblastní charita Hodonín ve spolupráci s přístaviště U Jezu Vás srdečně zve na dětské odpoledne k oslavě 25. výroční založení OCH Hodonín
Čeká na vás rodinné odpoledne plné her, soutěží, malování na obličej, skákací hrad, plavba po Moravě, výtvarné  dílny a táborák. Těšíme se na Vás v neděli 4. července od 14.00 do 18.00 hodin v areálu přístaviště U Jezu v Hodoníně.

Charitní dobrovolníci, zapojte se do soutěže!

Milí dobrovolníci, kteří pomáháte v charitních službách, při charitních akcích nebo jakkoli věnujete svůj volný čas ve prospěch lidí v nouzi, děkujeme Vám! Šetříte Charitě čas a finance, ale také dodáváte velké množství pozitivní energie a optimismu lidem, kteří jsou mnohdy ve velmi těžkých situacích. Jako malé poděkování Vám nabízíme soutěž o tablet a mobilní telefony. Více najdete na letáku

Známe výherce z tříkrálové soutěže pro koledníky. Děkujeme za všechny zaslané příspěvky!

Během uplynulé Tříkrálové sbírky proběhla soutěž pro koledníky o ceny od firmy T-mobile a Brněnského biskupství. Účastníci měli na soutěžní lístek nakreslit nebo namalovat, na co se v zimě nejvíce těší. Do dvou kol soutěže se sešlo několik stovek obrázků. Výherci byli vylosováni na začátku ledna a března. Všem účastníkům děkujeme!

Bezbarierová doprava pro seniory v Centru denních služeb

Svoboda pohybu je jednou z nejdůležitějších věcí v životě. Zdravý chodící člověk si svou dopravu či přesun lehce zajistí sám. Zdravotně postižený, se sníženou schopností pohybu nebo imobilní, pohybující se na vozíku, je odkázán na pomoc svých blízkých nebo jiných osob. S tím souvisí možnost dopravy do Centra denních služeb ve Slavkově u Brna, k vyřízení osobních záležitostí, k lékaři apod.

Dobře odvedená sociální práce nemá být vidět

V úterý 21. března si připomenáme Světový den sociální práce. Všem, kdo se starají o druhé a vytvářejí tak lidštější prostředí, poděkoval k tomuto světovému dni kardinál Dominik Duka. S charitní koordinátorkou Ivou Kuchyňkovou jsme hovořili o tom, k čemu jsou dobří průvodci lidí v nouzi, co všechno musí zvládnout a jak se jim u nás daří.

Výtěžek letošní Tříkrálové sbírky překonal 100 milionů korun. Děkujeme!

Obsah všech kolednických pokladniček Tříkrálové sbírky 2017 je úředně sečten. Výsledná částka koledy činí obdivuhodných 99,2 milionů Kč, spolu s DMS pak výnos poprvé překročil hodnotu sta milionů korun. To je o téměř 3 miliony více než loni. Výnos sbírky tradičně pomůže v České republice lidem v sociální nouzi, rodinám s dětmi v tísni, lidem s postižením či vážně nemocným, seniorům a dalším ohroženým skupinám obyvatel.