25. výročí DCHB
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Pozvánka na besedu

Rodičovské centrum Sluníčko Vás zve na besedu na téma: "Jak mluvit s dětmi o sexu, manželství a rodičovství", která se koná v sobotu 21.10.2017 v 16.00 hodin na Orlovně v Dolních Bojanovicích. Více informací v přiložené pozvánce.

Oblastní charita Hodonín vypisuje výběrové řízení

Oblastní charita Hodonín vypisuje výběrové řízení na obsazení pracovních pozic: Sociální pracovník - vedoucí pro služby Nízkoprahové denní centrum  a  Noclehárna pro lidi bez přístřeší HodonínSociální pracovník – vedoucí pro Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Hodonin. Více informací v sekci práce pod tímto odkazem.

Zábavný den v hodonínském Bambinu

Děkujeme provozovateli Dětského hřiště Bambino, že nám poskytl volné vstupy pro děti z azylového domu. Děti se vydováděly na všech možných atrakcích, moc se jim v Bambínu líbilo a nejenom dětem, ale i maminkám, které si odpočinuly od každodenních starostí a zažily příjemné společné chvíle.

Hlasujte v anketě Bertík pomáhá

Milí charitní příznivci,

žádáme Vás o podporu při hlasování pro projekt Oblastní charity Hodonín, Sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi, "Mládí správným směrem“, který bude zaměřen na aktivizační a psychoterapeutickou podporu mladým lidem.

Koncert Javory a Javory Beat byl zrušen!!!

!!! Koncert Javory a Javory Beat byl zrušen !!!  Peníze za vstupné Vám budou po prokázání platné vstupenky vráceny na Správě Oblastní charity Hodonín.

Benefiční koncert Spirituál kvintet pro Oblastní charitu Hodonín

Oblastní charita Hodonín Vás co nejsrdečněji zve na benefiční koncert Spirituál kvintet, který se uskuteční 15. října v 15.00 v kostele sv. Vavřince v Hodoníně.
Předprodej: Správa Oblastní charity Hodonín, Wilsonova 4242/7, Hodonín nebo na pobočkách v Ratíškovicích, Mutěnicích, Dolních Bojanovicích, Šardicích a ve Ždánicích. Případně na telefonu 736 529 293. Vstupné v předprodeji 250 Kč, na místě 300 Kč.

Burza dětského oblečení v Dolních Bojanovicích

Rodičovské centrum Sluníčko Dolní Bojanovice Vás zve na Burzu dětského oblečení!

Více informací

Příjmový formulář ke stažení

Změny, které přinesla novela cizineckého zákona

V červenci 2017 prezident Miloš Zeman podepsal novelu zákona o pobytu cizinců, proti které se ohradily nejen organizace pracující s migranty v České republice, ale také Hospodářská komora, Svaz průmyslu a dopravy a někteří senátoři a poslanci. Přesto, že Senát novelu vetoval, poslanci novelu na konci června přehlasovali.